Navigation Menu+

Brainstorm facilitator to reduce food waste

Posted on woensdag, 24 september, 2014 by in Pareltjes, Waar was Juup

Vandaag faciliteerde ik een denktank met 8 conceptdenkers over het voorkomen van voedselverspilling voor Monique Juffermans van Dutchlabel. Leden van de denktank waren: Edward de Bono, Daan Roosegaarde, Lidewij Edelkoort, Erik Kessels, Joep van Lieshout, Wim Michels, Raoul Heertje en Frank Tjepkema. Krijtmolen d’Admiraal te Amsterdam was de hele dag een plaats vol energie en ideeën.
Een super grote uitdaging en kans voor mij om te werken met deze grote conceptdenkers en dat in het Engels.
Zeer tevreden over de dag. Moe en voldaan.

Via mijn master trainer Mary Lou Leistikow kreeg ik het compliment van Edward De Bono door dat ik het lekker energiek heb gedaan, het faciliteren. Leuk compliment!

IMG_4922.JPG

IMG_4921.JPG