Navigation Menu+

Wie is Juup?

Ik ben Juup Laarman–de Kanter. Met mijn energie en enthousiasme help ik organisaties bij het realiseren van impactvolle ontmoetingen en het behalen van hun doelstellingen door het inzetten van creativiteit. Ik ben al meer dan tien jaar één van de weinige gecertificeerde trainers lateraal denken. Daarnaast ben ik zeer ervaren in het begeleiden van denksessies, verzorgen van trainingen en Meeting Design. Ik weet met mijn enthousiasme snel een veilige sfeer neer te zetten, zodat groepen vleugels krijgen en uit hun comfortzone durven komen.

Juup met fiets bij Fort Vechten

Juup Laarman – de Kanter

 

Per 1 februari 2017 ben ik gestart als zelfstandige met ‘Juups’ voor impactvolle ontmoetingen.
Juups staat voor mijn… ideeën, netwerk, energie, creativiteit, Meeting Design…

Dus wil je een inspirerende, energieke, creatieve bijeenkomst of een impactvolle ontmoeting realiseren, bel me dan (06-54693556).
Samen kijk ik graag hoe ik je kan helpen en inspireren, als facilitator, co-creator, brainstormer, trainer, enzovoort.

Creatieve groet,

Juup

KvK nummer 67937675