Navigation Menu+

Anderen over Juup

‘Vandaag een prachtige belevenisroute bewandeld onder begeleiding van Juup als onderdeel van de leidinggevendendag op de HU. In een korte tijd hebben we echt ervaren hoe de HU leidinggevenden-community er uit zou moeten zien in plaats van er alleen over te praten. Juup had een mooi gebalanceerd programma gemaakt, mooie balans tussen bewegen en zitten, tussen binnen en buiten en vooral doen en ervaren. Onder haar energieke en creatieve begeleiding veel bereikt. Reuze veel dank Juup. Top gedaan!’ (Linda Evers, Senior manager HR learning en development | HU, 17-6-2024

‘Ik heb meerdere keren van Juup mogen leren: jaren geleden tijdens mijn studie aan de HU en onlangs middels een training Creatief Denken aan ons als communicatiemedewerkers van Milieu Centraal. Wat ze vertelt blijft interessant en verrassend! Ze geeft gestructureerd, duidelijk, direct en vrolijk training en weet je gedachten op een ander spoor te zetten. Zowel in de box als daarbuiten. Ze denkt mee en biedt je daarom de kans om je project op een heel andere manier te bekijken. Al met al: aanrader!’ (

‘Ons team van communicatieadviseurs, webredacteuren en het social media team was zeer tevreden over de training creatief denken die Juup bij ons in een aantal dagdelen heeft gegeven. De feedback was dat het verrassend en waardevol was dat zo’n methodische aanpak werkt om creatief te denken. De medewerkers die zichzelf niet als creatief beschouwden en aangaven normaliter niet ‘goed’ te zijn in brainstormen, gaven aan hiermee wel uit de voeten te kunnen. Een praktische en toepasbare training. De groep gaf de training een 8,3 en de trainer een 8,7. Het is een nieuwe manier van werken die je als groep moet aanleren, advies is om hier de tijd voor te nemen.’ (Paulien van der Geest, Strategisch communicatieadviseur | Milieu Centraal, 22-11-2023)

‘Juup heeft ons geholpen om een evenement te organiseren voor het ontwikkelprogramma/interne opleidingsprogramma van dpi. In korte tijd hebben we een leuke dag neer kunnen zetten, zeker dankzij de hulp van Juup. Ze heeft ons geholpen om de doelen scherp te krijgen en de juiste werkvormen te kiezen om deze doelen te bereiken. De dag zelf is ontzettend positief ontvangen door de collega’s en ikzelf heb nog steeds profijt van de lessen die ik van Juup geleerd heb met betrekking tot het organiseren van bijeenkomsten.’ (Ileen van den Berg, Project- en procesmanagement| Dutch Process Innovators, 16-10-2023)

‘Juup heeft ons team geholpen om na te denken over hoe onze congressen impact kunnen maken. Door middel van meerdere leuke en interactieve trainingen hebben wij onze eigen tool ontwikkeld en zijn we nu klaar om het geleerde zelf in de praktijk te brengen. Een erg leuke ervaring met een geweldig resultaat! ‘  (Marije Sant,  Senior Project Manager & Team Lead|Congress by design, 15-09-2023)

‘Juup nam ons mee in de wereld van interactieve en activerende werkvormen voor live en online events. Daarnaast leerden we meer over de theorie over hoe mensen leren én samenwerken. Tot slot kregen we handvatten over leren, motivatie, leeromgevingen, impactvolle ontmoetingen en kennis delen.
Een leuke en leerzame training met een goede combinatie van inspireren, trainen en zelf aan de slag gaan.’ (Jomark Kool, Landelijk projectleider| UWV, 01-02-2022)

‘Voor wie Juup zakelijk nog niet kent, dan mis je wat op gebied van creativiteit, conceptontwikkeling, mindmappen, brainstormen, lateraal denken en humor.
Naast haar werk als docent aan de Hogeschool Utrecht geeft ze advies en actieve workshops aan iedereen binnen de organisatie die wel wat pit en energie kan gebruiken.’ (Dennis Lieffering, Marketeer met 3D perspectief, 01-02-2022)

‘Met veel plezier met Juup samen gewerkt. Ze heeft voor iederal twee mooie creatieve sessies gedaan waardoor we allemaal meer inzicht hebben gekregen. Juup denkt enorm mee. Weet te verrassen en is hartstikke creatief.’ (Janneke Stielstra-van Dijkhuizen, Regio coördinator| Iederal, 16-11-2021)

‘Juup heeft tijdens ons inspiratie-ontbijtje de basisprincipes van Design Thinking uitgelegd en hoe we het kunnen toepassen in ons werk. Ze gebruikte leuke en energieke werkvormen (waar wij dol op zijn)! Dat, en de interessante inhoud zorgden ervoor dat we geïnspireerd de dag konden beginnen!’ (Kristin Wahle, Operationeel manager| Enof creatieve communicatie, 22-10-2021)

‘Juup heeft ons uitstekend geholpen door onze inhoudelijke kennis creatief te vertalen naar een prachtig verhaal. AAG mocht bij een groot online evenement presenteren en dat is een groot succes geweest, mede door de creativiteit en input van Juup. Bedrijfsvoering in de zorg gaat over mensen en techniek en is een fundament voor goede zorg!
Dankjewel Juup!’ (Johan van Houwelingen, Raad van Bestuur| Zorg en Bestuur AAG, 3-3-2021)

‘Juup kan ik van harte aanbevelen voor een brainstorm en als procesbegeleider rondom een strategiesessie van je organisatie. Ze heeft ons bij Broccori & Kohl verrast en blij gemaakt met haar originaliteit, inlevendheid, enthousiasme en deskundigheid. Nogmaals super bedankt!’ (Herman Poos, Founder Broccori en Kohl, 2-3-2021)

‘Ik wil jou en Kiki even bedanken voor de ontzettend goede, leuke lessen en het vak creativity. Het is echt een lichtpuntje tijdens deze coronatijd en ik kijk elke week enorm uit naar de lessen. Hoop dat dit vak en/of deze technieken de komende blokken ook nog veelvuldig terug zullen komen. Heel erg bedankt!’ (Muriël Blom, Student Ad Eventmanager, 1-3-2021)

‘Juup brengt een aanstekelijke energie en flinke dosis enthousiasme. Het is leuk om met Juup te werken. Ze inspireerde ons met een training creatief denken, leerde ons onze brainstorms en denktanks nog beter vorm te geven om zo tot de beste plannen te komen. Theorie gecombineerd met praktijk en een sessie vol waardevolle tips waar we de volgende dag meteen mee aan de slag konden.’ (Marijke de Wit, Plannenmaker bij Obsession, 14-1-2020)

‘De inzichten over introverte mensen en hoe daarmee rekening te houden bij event design, die Juup tijdens het EMEC-congres deelde, zijn baanbrekend voor me. Hoe hebben we ooit zo hypocriet kunnen zijn en denken dat iedereen op dezelfde manier wil leren, luisteren, interacteren? Juup deed me beseffen dat het onderkennen van differentiatie in groepen van grote waarde is voor een effectief evenement. Dank je Juup!’ (Nicoline van Straten, Strategic event designer at LiveHouse, 20-2-2019)

‘Thanks for a great and inspiring presentation about introverts at EMEC in The Hague last week. It gave me a lot of nice examples and ideas. Thank you!’ (Anne Thougaard Dalgaard, EventAnne, experience designer, blogger, speaker, and President at MPI Denmark, 20-2-2019)

‘Het was een zeer geslaagde sessie. Iedereen deed super enthousiast mee en het feit dat iedereen, in deze drukke periode, bleef hangen tot en met de vragenronde geeft het succes goed weer. Nogmaals dank voor jouw enthousiasme en inspirerende verhaal!’ (Lara Roos, senior Projectmanager, D&B Eventmarketing, 18-9-2018)

‘Juup is een enthousiaste en zeer ervaren collega op het gebied van creativiteit en events. Voor het vak Participatory Cultures (BA: Creative Business) heeft Juup een uitstekende, energieke lezing verzorgd met constructieve tips in eventmanagement. Ze faciliteert als geen ander en gaat echt de dialoog aan met de student. Ik beveel haar van harte aan!’ (Nicolle Lamerichs, Docent Creative Business Hogeschool Utrecht, 25-5-2018)

‘Wat vooral blijvend is, is dat voor mijn gevoel na de sessie iedereen zich vrijer is gaan voelen in het delen van zijn creativiteit. Minder bang dus om “stom”of “onbegrepen” gevonden te worden. Dat voelt al als zeer waardevol!’ (Maike Vernooij, Manager afdeling Evenementen, Het Scheepvaartmuseum, 1-5-2018)

‘Een doosje in een doosje heb ik als docent èn opdrachtgever van Juup ontvangen. Energiek en gedreven heeft Juup mijn collega’s en mij de theorie van lateraal denken geleerd door ons te laten zien èn te ervaren waar ons brein toe in staat is als het gaat om genereren van creatieve ideeën. Juup is niet alleen een enthousiaste creatieve denker, ze is ook een activerende docent. En dus hebben we onder leiding van Juup ook zelf de laterale denktechnieken toegepast zodat aan het eind van de 5-daagse training het ontwerp van de cursus ‘Kritisch en Creatief’ klaar was. Een doosje in een doosje: zelf leren door te ervaren èn te doen met een resultaat dat er mag zijn!’ (Derkiene van der Ziel, Docent HBO-Rechten, 27-4-2018)

‘Zet Juup voor de groep en er gebeurt wat. Haar tomeloze energie gecombineerd met een overvloed aan creativiteit zorgt ervoor dat de groep positief en “anders dan anders” aan de slag gaat. Dat men met elkaar gericht werkt naar een concreet eindresultaat. Ik ken Juup al langer en ervaar elke keer weer haar betrokkenheid om mensen te bewegen tot een betekenisvolle ontmoeting.’ (Rob de Ruiter, senior coach Echt in Gesprek, 10-3-2018)

‘Juup heeft de masterclass voor onze bedrijvenvereniging (90 man van drie partijen) met veel inspiratie uitgerold. Gestructureerd en waar nodig afwijkend. Zij heeft veel energie, is flexibel zonder dat zij het einddoel uit het oog verliest. Juup weet waar zij het over heeft en is erg professioneel.’ (Heleen van Holten, Communicatie UBS, 8-12-2017)

‘Top Juup hoe je de brainstorms voor ons jaarlijkse Nieuwjaarsevent voor 1000 personen hebt begeleid.
Ik vond je heel sterk in het vooraf goed luisteren naar onze wensen en deze te vertalen naar verschillende creatieve werkvormen voor de brainstorms die ons ècht hielpen na te denken over het event op een manier zoals we dat niet eerder gedaan hadden.
En de uitkomst was verrassend! Een te gek out of the box concept dat voor ons heel goed praktisch toepasbaar is te maken.
En dat in slechts 2 sessies. Absolute aanrader!’ (Diana Krüft, Eventmanager MVO Nederland, 12-6-2017)

‘Altijd op de hoogte van de laatste literatuur, de nieuwste trends en haar onuitputtelijke drang om alles uit het leven te halen, maakt dat je een ontmoeting met Juup niet snel vergeet.’ (Marieke Govers, Project- & Eventmanager en oud-collega HU, 22-12-2016)

‘Een heel gedreven collega met een groot hart voor haar vak! Ze is oplossingsgericht, flexibel en ontzettend creatief.’ en ‘Ze heeft een onmogelijk groot organiserend vermogen, neemt initiatief en heeft echt de rol als ontwikkelaar en cursusverantwoordelijke op zich genomen’. (Nick van Ravenhorst, onderwijscoördinator en collega HU, 21-12-2016)

‘Juup is een erg gedreven, motiverende en creatieve collega die dat ook naar anderen over kan brengen. Ze weet creativiteit waar nodig met commercie subtiel te combineren. Ik zou waar nodig zonder twijfel Juup bij projecten betrekken.’ (Dennis Brinkhuis, docent HU en collega bij cursus Creativity, 13-12-2016)

‘Werken met Juup is altijd een feest. Ze barst van de ideeën, kan prima samenwerken en erg goed organiseren. Op het moment waarop zij voor een groep gaat staan gebeurt er meteen van alles. Zij neemt mensen mee in haar enthousiasme en energie. Haar trainingen hebben een logische opbouw en zijn interactief. Juup is duidelijk en to-the-point in haar uitleg.‘ (Marcella Polis, collega trainer bij HU en organisator Outdoor, 8-12-2016)

‘Voor mij is Juup de ideale collega en teamgenoot. Ze combineert een creatieve geest en aanpak met een enorme energie en een passie voor echte ontmoetingen. Juup heeft impact.  Er gebeurt iets positiefs als zij bij een project betrokken raakt.‘ (Ingrid van Buuren, collega Eventmanagement HU, 5-12-2016)

‘Juup is iemand die altijd alles op orde heeft en op de juiste manier een groep kan aansturen. Ze heeft hierbij gezag, maar geeft iedereen ook een stukje individuele aandacht. Haar enthousiasme zorgt voor verbinding in een groep.’  (Nina van der Knaap, student communicatie en lid Introductiecommissie, 1-12-2016)

‘Ik heb van Juup mogen leren wat de kracht is van het organiseren van een introductie en hoe zij alles zo overzichtelijk houdt voor zichzelf. Juup is voor mij een grote inspiratie!’ (Marlène van Overbeek, student Event- en Communicatiemanagement en lid Introductiecommissie, 29-11-2016)

‘Juup is uniek als persoon en als docent. De energie die zij uitstraalt en de manier waarop zij uitdagingen omzet in oplossingen is heel verfrissend. Juup is de ideale sparringpartner. Ze laat je nieuwe manieren zien om creatief te denken.’ (Danielle Koenders, student Event- en Communicatiemanagement en lid Introductiecommissie, 28-11-2016)