Navigation Menu+

Juups aanbod: Faciliteren

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden en organiseren van (creatieve) sessies. Dus zoek je iemand die structuur aan kan brengen, de vraag helder krijgt, veel werkvormen kent en energie in een sessie brengt, bel me dan.

‘Juup heeft de masterclass voor onze bedrijvenvereniging (90 man van drie partijen) met veel inspiratie uitgerold. Gestructureerd en waar nodig afwijkend. Zij heeft veel energie, is flexibel zonder dat zij het einddoel uit het oog verliest. Juup weet waar zij het over heeft en is erg professioneel.’ (Heleen van Holten, Communicatie UBS, 8-12-2017)

Actief met studenten in de klas.

Of tijdens een ‘outdoor’ over samenwerken.

Hier ben ik spreker over Meeting Design tijdens een bijeenkomst van het Genootschap voor Eventmanagers voor 60 Eventmanagers.

‘Eén en al enthousiasme en creativiteit. Waar de één een muur ziet, ziet Juup een deur. Door gedrevenheid voor het resultaat, daagt Juup je uit om in die muur een doorgang te vinden. Soms een raampje, soms een garagedeur. ‘Ja, maar’ bestaat binnen het jargon van Juup niet. Binnen de kaders die Juup biedt, daagt Juup je uit. Stelt ze vragen om toch dat ene gaatje te vinden. Is de opening eenmaal gecreëerd, dan ga je onder leiding van Juup los. Die leiding bestaat overigens wel uit veel vrijheid, zodat het resultaat, jouw resultaat is’ (Peter Pentenga, collega HU en organisator van de Outdoor en voorheen de introductie).