Navigation Menu+

Juups aanbod: Inspiratiesessie

Wil je samen met je team aan de slag met creativiteit (voor een klantvraag)? En vertrouwen krijgen in je eigen creativiteit. Heb je zin in een energieke middag, vernieuwende ideeën en inspiratie? Dat komt goed uit, want speciaal voor jou en je team creëer ik een unieke inspiratiesessie.
De investering die ik hiervoor vraag is €1000,-. Dat bedrag is inclusief:

  • Een intakegesprek;
  • De voorbereiding;
  • Een op maat gemaakte creatieve sessie van één dagdeel;
  • Terugkoppeling en het eventueel maken van afspraken voor het vervolg;
  • Reistijd en reiskosten.

Het evenemententeam van Het Scheepvaartmuseum ging je voor. Zij gingen op vrijdag 12 januari 2018 samen aan de slag. Reactie van hun manager Maike Vernooij:  ‘Wat vooral blijvend is, is dat voor mijn gevoel na de sessie iedereen zich vrijer is gaan voelen in het delen van zijn creativiteit. Minder bang dus om “stom”of “onbegrepen” gevonden te worden. Dat voelt al als zeer waardevol!’

En ook International Orange werd geïnspireerd.


Hun reacties: ‘Wat een energie, love it’, ‘verschillende methodieken zijn fijn’, ‘Fijne dynamiek (wisselen groepen, binnen en buiten)’, ‘Eye-opener’.

“Juup!! Laten we een werkwoord voor je maken juupen! Wij hebben een heerlijk inspirerende middag ge-juupt. En willen meer. Niets veranderen aan je enthousiasme en presentatie.” Eva Annokkee, Eigenaresse van International Orange en voorzitster van IDEA.