Navigation Menu+

Juups aanbod: Training

Wil je zelf leren om evenementen te ontwerpen of vaardig worden in het toepassen van technieken om creatief of lateraal te denken, dan kan ik je daarin trainen.

Reactie op mijn training Creatief denken voor docententeam HBO-Rechten: ‘Een doosje in een doosje heb ik als docent èn opdrachtgever van Juup ontvangen. Energiek en gedreven heeft Juup mijn collega’s en mij de theorie van lateraal denken geleerd door ons te laten zien èn te ervaren waar ons brein toe in staat is als het gaat om genereren van creatieve ideeën. Juup is niet alleen een enthousiaste creatieve denker, ze is ook een activerende docent. En dus hebben we onder leiding van Juup ook zelf de laterale denktechnieken toegepast zodat aan het eind van de 5-daagse training het ontwerp van de cursus ‘Kritisch en Creatief’ klaar was. Een doosje in een doosje: zelf leren door te ervaren èn te doen met een resultaat dat er mag zijn!’ (Derkiene van der Ziel, Docent HBO-Rechten, 27-4-2018)

Ik ben gecertificeerd trainer Lateraal denken bij de Bono Thinking Systems en gecertificeerd trainer creatief denken bij de Academie voor Innovatief Trainen.

Hercertificering Lateraal Denken
Juli 2019-2021