Navigation Menu+

Juups ideale aanbod

Vijf trainingen en ontwerpsessies ineen!

Mijn ideale werkwijze is dat ik in drie tot vijf sessies jouw team train in Meeting Design of lateraal en creatief denken en dat we parallel daaraan samen creëren. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een onderwijsmodule, het ontwerpen van een evenement of het oplossen van een vraagstuk.
Het team wordt geholpen met deze oplossing én de individuen krijgen vertrouwen in hun eigen creativiteit, die ze weer kunnen loslaten op nieuwe projecten en vraagstukken. Indien gewenst kan ik teamleden achteraf ondersteunen en coachen als zij zelf denksessies gaan begeleiden of evenementen gaan ontwerpen.

MVO Nederland en de HBO Rechten opleiding gingen je voor in een dergelijk traject.

Reactie op mijn training creatief denken voor docententeam HBO-Rechten: ‘Een doosje in een doosje heb ik als docent èn opdrachtgever van Juup ontvangen. Energiek en gedreven heeft Juup mijn collega’s en mij de theorie van lateraal denken geleerd door ons te laten zien èn te ervaren waar ons brein toe in staat is als het gaat om genereren van creatieve ideeën. Juup is niet alleen een enthousiaste creatieve denker, ze is ook een activerende docent. En dus hebben we onder leiding van Juup ook zelf de laterale denktechnieken toegepast zodat aan het eind van de 5-daagse training het ontwerp van de cursus ‘Kritisch en Creatief’ klaar was. Een doosje in een doosje: zelf leren door te ervaren èn te doen met een resultaat dat er mag zijn!’ (Derkiene van der Ziel, Docent HBO-Rechten, 27-4-2018)

Diana Krüft, Eventmanager MVO Nederland, ontwikkelende samen met haar collega’s onder mijn leiding een nieuw concept. Hier haar reactie:
‘Top Juup hoe je de brainstorms voor ons jaarlijkse Nieuwjaarsevent voor 1000 personen hebt begeleid.
Ik vond je heel sterk in het vooraf goed luisteren naar onze wensen en deze te vertalen naar verschillende creatieve werkvormen voor de brainstorms die ons ècht hielpen na te denken over het event op een manier zoals we dat niet eerder gedaan hadden.
En de uitkomst was verrassend! Een te gek out of the box concept dat voor ons heel goed praktisch toepasbaar is te maken.
Absolute aanrader!’ Diana Krüft, Eventmanager MVO Nederland, 12 juni 2017.