Navigation Menu+

Juups online aanbod

Wil jij van je online meeting een impactvolle ontmoeting maken?
Wil je de aandacht van je publiek te trekken en de energie in de groep te brengen? Dan kan ik je helpen, met mijn jarenlange ervaring als trainer, facilitator en co-creator en met mijn actuele kennis van online lessen en online hosten.

Wat is mijn online aanbod?
Ik kan jouw online sessie ontwerpen en hosten, maar liever nog inspireer en ondersteun ik jou en je collega’s bij jullie online vergadering, evenement, brainstormsessie of training. Ik heb ervaring met Zoom, MS Teams en Skype for Business. Maar ook voor andere platforms kan ik mijn aanbod aanpassen.
Met mijn enthousiaste en laagdrempelige aanpak geef ik praktische handvatten en bruikbare tips om jouw sessie impactvol te maken en deze met vertrouwen te kunnen begeleiden.
Bel of mail je me? 06-54693556 of juup@juups.nl.
Ik kijk ernaar uit op samen (online) aan de slag te gaan.