Navigation Menu+

Talent in het licht

Posted on dinsdag, 14 november, 2023 by in Pareltjes, Waar was Juup

Student AD Eventmanager Lieke van Dijk wint 3e plaats van de IDEA Talent Scout 2023!! 
Afgelopen maandag nam Lieke van Dijk samen met Jasmin Homminga, Martijn Hansen, Charlotte van Dijk en Laura Terpstra van de Ad Eventmanager deel aan de 10e editie van de IDEA Talent Scout.    

Een jury, bestaande uit een afvaardiging van 7 eventbureaus, koos Lieke als een van de drie eventtalenten van het jaar.  

De jury roemde haar authentieke videopitch en live pitch en het feit dat ze de kans heeft gegrepen om uit de schaduw te stappen en in de schijnwerpers te gaan staan. Daarmee is een voorbeeld voor anderen. 

Dat is een wel een hele lekkere springplank voor een leuke stage en verdere carrière in de eventbranche. 

Alle deelnemers kregen volop de gelegenheid om te netwerken, samen met studenten van andere hogescholen te werken aan een creatieve opdracht voor Nationale Nederlanden, inspiratie op te doen en zichzelf te profileren. Ook kreeg iedereen een CV check van werving- & selectiebureau 7Beaufort. Een interessante en leuke dag voor studenten om de branche van eventmanagement beter te leren kennen en andersom. 

Lieke wist mij te raken met haar verhaal over evenementen die een licht schijnen op wat anders verborgen blijft en zelf in het licht stappen. Zo fijn dat wij haar talent hebben gezien en dat ze zelf deze kans heeft gegrepen. Het ontroerd me.