Navigation Menu+

Talent

Posted on woensdag, 17 november, 2021 by in Pareltjes, Waar was Juup

HU student Begum Saker wint de IDEA Talent Scout 2021.

Gisteren was ik samen met Begüm Saker, Muriël Blom, Maud Geurds, Irene Vinke, Koen Mijnheer en Cody Coesel, zes studenten van de Associate Degree Eventmanger opleiding van Hogeschool Utrecht, en collega Sacha Derks – de Jong te gast bij FirstImpression voor de 8e editie van de IDEA Talent Scout. Een inspirerende dag voor studenten om de branche van eventmanagement beter te leren kennen en super tof dat Begüm Saker eerste werd en zich een jaar lang het eventtalent van het jaar mag noemen!

Over deze winnaar zei de jury “Je weet echt al creativiteit te laten zien. We voelen de passie, we voelen je energie, je hebt een sterk verhaal dat overkomt en een visie op jouw rol in deze branche. Dat hebben we nodig.”

Talent. We hebben het allemaal. Het is de kunst om erachter te komen wat dat is. Het is de inzet die talent doet ontvlammen en omzet in prestaties. En als je je bewust bent van je talenten en passie, dan kun je werk doen dat goed bij je past en waar je van toegevoegde waarde bent voor de wereld om je heen.

Dank aan IDEA (Independent Dutch Event Association) voor het creëren van verbinding tussen deze eventtalenten en het werkveld.

Dank aan de jurerende bureaus The Oval Office , 4Sure Events, D&B Eventmarketing, IINII , KAAT&CO, PBN, Verwiel – the creative agency en International Orange voor jullie bijdrage!