Navigation Menu+

Wie is Juup?

Ik ben Juup Laarman–de Kanter. Met mijn energie en enthousiasme help ik teams bij het realiseren van impactvolle ontmoetingen, het ontwerpen van (evenementen)concepten en het behalen van hun doelstellingen door het inzetten van creativiteit. Ik ben al ruim 20 jaar docent Creativiteit en Conceptontwikkeling bij Hogeschool Utrecht en één van de weinige gecertificeerde trainers lateraal denken. In het begeleiden van denksessies, verzorgen van trainingen en Meeting Design ben ik zeer ervaren. Ik weet met mijn enthousiasme snel een veilige sfeer neer te zetten, zodat groepen vleugels krijgen en uit hun comfortzone durven komen.

Juup met fiets bij Fort Vechten Juup Laarman – de Kanter

 

Per 1 februari 2017 ben ik gestart als zelfstandige met ‘Juups’ voor impactvolle ontmoetingen.
Juups staat voor mijn… ideeën, netwerk, energie, creativiteit, werkvormen, Meeting Design…
Daarnaast houd ik me bezig met inclusief design, bijvoorbeeld hoe je evenementen zo ontwerpt dat introverte mensen ook tot hun recht komen.

Dus wil je samen met je team aan de slag, een inspirerende, energieke, creatieve bijeenkomst, serie trainingen, presentatie of een impactvolle ontmoeting realiseren, bel me dan (06-54693556). Samen kijk ik graag hoe ik je kan helpen en inspireren, als facilitator, co-creator, brainstormer, trainer, enzovoort.

Creatieve groet,

Juup

KvK nummer 67937675